Două camioane încărcate cu cereale s-au ciocnit, duminică seară, pe DN 2A, în judeţul Ialomiţa, fiind cuprinse de un incendiu, anunţă Centrul Infotrafic. Două persoane au fost rănite, fiind inconştiente. Unul dintre răniţi a fost preluat de o ambulanţă a SAJ Constanţa, iar celălalt de un elicopter SMURD. Traficul este blocat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Potrivit ISU Ialomiţa, trei echipaje operative din cadrul Staţiei de pompieri Ţăndărei (două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD) şi un echipaj din cadrul Detaşamentului de pompieri Slobozia (o autospecială de descarcerare) au intervenit la un accident rutier, produs în localitatea Giurgeni, în care au fost implicate două camioane încărcate cu cereale.

FOTO: ISU Ialomiţa
FOTO: ISU Ialomiţa

În sprijinul acestora au acţionat un echipaj al SAJ Ialomiţa, două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o autospecială de descarcerare din cadrul ISU Constanţa, un echipaj al SAJ Constanţa şi elicopterul SMURD.

”În urma coliziunii ambele autovehicule au luat foc. Incendiul a fost lichidat în limitele găsite. Au rezultat două victime inconştiente. Una a fost preluată de către echipajul SAJ Constanţa. Cea de-a doua persoană, inconştientă şi încarcerată, a fost extrasă dintre fiarele contorsionate ale camionului şi transportată de către elicopterul SMURD la o unitate spitalicească”, a precizat sursa citată.

UPDATE - În urma impactului frontal dintre cele două camioane, încărcate cu cereale, ambele au luat foc, au declarat pentru News.ro reprezentanţi ai ISU Ialomiţa, iar la ora transmiterii acestei ştiri incendiile sunt stinse de către pompierii staţiei Ţăndărei. 

Echipajele de intervenţie au găsit două victime. Unul dintre răniţi a fost preluat de către un echipaj de ambulanţă din Constanţa pentru a fi dus la spital. Al doilea este inconştient, însă are puls şi respiră. Victima a fost descarcerată şi va fi preluată de un elicopter SMURD pentru a fi dusă la spital.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a anunţat că două autocamioane încărcate cu cereale s-au ciocnit pe DN 2A, la ieşire din localitatea Giurgeni către pod, judeţul Ialomiţa, rezultând două victime.

În urma impactului, autovehiculele au fost cuprinse de un incendiu.

Traficul este blocat pe DN 2A, fiind deviată circulaţia din zona localităţii Gura Ialomiţei pe DN 3B către Feteşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.