Doi muncitori au fost răniţi, miercuri după-amiază, după ce au căzut de pe o schelă culisabilă care s-a desprins parţial de pe un bloc din Târgu Mureş. Ei au fost transportaţi la spital, cu suspiciune de fracturi multiple. Poliţiştii şi reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Mureş vor face verificări în cazul acestui accident de muncă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - ”Astăzi, în jurul orei 16:00, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale ai Poliţiei municipiului Târgu Mureş au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la un accident de muncă. În fapt, doi bărbaţi, în timp ce executau lucrări de reabilitare termică la un imobil de pe strada Tâmplarilor din Târgu Mureş, ar fi căzut de pe schelă şi ar fi suferit leziuni”, a transmis IPJ Mureş.
 
Cei doi au fost transportaţi la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.
 
Reprezentaţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Mureş au fost informaţi despre acest accident de muncă.
 
De asemenea, poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi neluare a măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Trei echipaje de pompieri ale Detaşamentului Târgu Mureş ce încadrează o autospecială de stingere, o autoscară mecanică de intervenţie şi lucru la înălţimi şi o ambulanţă SMURD C1 Terapie Intensivă Mobilă intervin în municipiul Târgu Mureş, strada Aleea Tâmplarilor, pentru acordarea de îngrijiri medicale a 2 muncitori căzuţi de pe o schelă culisabilă desprinsă parţial de pe un bloc şi îndepărtarea pericolului de cădere a acesteia”, a transmis, miercuri după-amiază, ISU Mureş.
 
Cei doi bărbaţi au fost preluaţi de echipajul SMURD C1 şi un echipaj medical SAJ şi au fost transportaţi la spital pentru investigaţii medicale suplimentare, cu suspiciune de multiple fracturi.
 
Pompierii intervin pentru a îndepărta pericolul de cădere a schelei montate cu scopul unor lucrări de izolare a blocului. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.