Doi adolescenţi cu vârste de 16, respectiv 17 ani au fost împuşcaţi cu un pistol cu bile în faţa unui liceu din Ploieşti, ambii suferind traumatisme cranio-cerebrale. Poliţiştii din Ploieşti au identificat şi ridicat trei tineri implicaţi în conflictul în urma căruia adolescenţii au fost împuşcaţi, arma fiind, de asemenea, ridicată de către oamenii legii. Cei trei agresori, cu toţii minori, se află în custodia Poliţiei. Între ei se află şi cel care a folosit arma.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Trei minori implicaţi în incidentul în urma căruia doi adolescenţi au fost împuşcaţi în cap pe o stradă din Ploieşti, ridicaţi de Poliţie/ Între ei se află şi cel care a folosit arma

UPDATE: Cei doi adolescenţi au fost preluaţi de ambulanţe şi duşi la spital.

Conform medicilor, băiatul de 16 ani are o contuzie latero-cervicală şi a fost transportat la spitalul de Pediatrie Ploieşti l, iar cel de 17 ani a suferit un traumatism cranian minor a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

ŞTIRE INIŢIALĂ: Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Prahova, care au intervenit la faţa locului, incidentul a avut loc în faţa liceului UCECOM din Ploieşti.

Echipajele medicale care au intervenit au constatat că cei doi tineri au traumatiame cranio cerebrale suferite prin împuşcare cu pistol cu bile.

”Astăzi, în jurul orei 13.30, am fost sesizaţi cu privire la faptul că tineri, cu vârste cuprinse între 15-17 ani, au avut o altercaţie pe str. George Topîrceanu, din municipiul Ploieşt, în urma căreia a fost folosit un pistol cu bile. Exista indicii cu privire la identitatea autorilor, se continua cercetatile pentru depistarea lor”, a transmis Inspectoratul General al Poliţiei Române, 
 
La fata locului se află echipa complexă de poliţişti, care efectuează cercetarea criminalistică a locului faptei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.