Fostul internaţional Dănuţ Lupu, condamnat la şapte luni de închisoare pentru conducerea unui vehicul fără permis, a revenit în ţară duminică după-amiază, fiind preluat de poliţişti de la Aeroportul Otopeni pentru a fi dus la penitenciar. El nu a făcut declaraţii la sosire.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Dănuţ Lupu a fost preluat sub escortă a Poliţiei de pe Aeroportul Otopeni, unde era aşteptat de jurnalişti. El nu a răspuns însă întrebărilor acestora.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit unor surse judiciare, Dănuţ Lupu ar urma să fie preluat, la sosirea în ţară, de către Poliţia Transporturi din Aeroportul ”Henri Coandă” Otopeni.

Ulterior, poliţiştii îl vor duce la penitenciar.

”Bineînţeles, eu îmi voi duce crucea, dar sper că voi fi lăsat să fac asta cu demnitate. Mă predau astăzi, pentru azi erau şi biletele de avion de întoarcere. Îmi voi ispăşi pedeapsa pe care am primit-o conform legii. Din acest moment nu o să mai dau niciun fel de declaraţie şi sper ca toată lumea să fie bine, în special familia mea”, a declarat Lupu, pentru Fanatik.

Fostul internaţional Dănuţ Lupu a fost condamnat, în apel, la închisoare pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, decizia fiind anunţată, luni, de Curtea de Apel Bucureşti. El a fost dat în urmărire, figurând pe lista persoanelor urmărite, pe site-ul Poliţiei Române.

”Împotriva celui în cauză, Judecătoria Cornetu a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii nr.134 din 02.10.2023, fiind condamnat la o pedeapsă de 7 luni şi 10 zile închisoare pentru săvârşirea  infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, se precizează pe site.

În 16 februarie, Judecătoria Cornetu hotărâse condamnarea fostului jucător la 7 luni şi 10 zile de închisoare. 

Lupu a contestat hotărârea, iar Curtea de Apel Bucureşti i-a respins apelul, decizia fiind definitivă.

Dănuţ Lupu nu se afla în ţară în momentul când s-a dat verdictul, el urmând a reveni în România duminică.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.