Şapte echipaje medicale de la SMURD şi Serviciul de Ambulanţă Judeţean Dâmboviţa au intervenit, joi după-amiază, pentru a evalua starea de sănătate a şapte persoane implicate într-un accident rutier. Cei şapte se aflau într-un microbuz al cărui şofer a pierdut controlul direcţiei de mers şi autovehiculul a ieşit de pe şosea. Toţi cei şapte răniţi au fost tranportaţi la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - "Toate cele 7 victime sunt conştiente, au fost preluate şi sunt transportate la UPU Târgovişte de către echipajele SMURD şi SAJ pentru investigatii medicale", a transmis ISU Dâmboviţa.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Conform datelor furnizate de ISU Dâmboviţa, accidentul a avut loc pe drumul naţional 1 A, în comuna Butimanu, sat Lucianca, unde un microbuz a ieşit în afara părţii carosabile.
 
FOTO: ISU Dâmboviţa
FOTO: ISU Dâmboviţa
 
Şapte persoane se aflau în autovehicul în momentul evenimentului. Acolo au fost trimise două autospeciale de intervenţie şi 3 ambulanţe SMURD, iar de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Dâmboviţa 4 echipaje.
 
La ora transmiterii acestei ştiri, cele 7 persoane sunt evaluare medical la locul accidentului de către echipajele de prim-ajutor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.