Locatarii unui bloc din oraşul dâmboviţean Găeşti sunt evacuaţi, sâmbătă seară, după ce un incendiu a cuprins un tablou electric amplasat pe casa scării imobilului. Opt persoane au primit îngrijiri medicale, iar două au fost transportate la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - În urma incendiului, opt persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar două dintre acestea au fost preluate de ambulanţe şi duse la spital, transmite Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa.
 
În total, 44 de locatari au fost evacuaţi din blocul unde a izbucnit incendiul.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Incendiul a cuprins un tablou electric amplasat într-un bloc de pe strada Unirii din oraşul Găeşti, la parter. 
 
Conform pompierilor, locatarii blocului sunt evacuaţi preventiv. Până la ora transmiterii acestei ştiri, şapte persoane care locuiesc la etajele inferioare au fost evacuate, iar două dintre ele primesc îngrijiri medicale. 
 
Pompierii continuă evacuarea locatarilor aflaţi în apartamentele de la etajele superioare. 
 
Acolo intervin pompierii de la Detaşamentul Găeşti cu 3 autospeciale de stingere, mai multe ambulanţe SMURD, dar şi o autospecială pentru intervenţie şi salvare de la înălţimi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.