Salvatorii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa au intervenit, vineri seară, pentru eliberarea unui bărbat care a fost prins sub o macara. Primele date arătau că victima este conştientă şi cooperează cu echipele de salvare. Bărbatul a fost scos de sub utilaj şi predat echipajuluii de Ambulanţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Potrivit ISU Dâmboviţa, victima a fost extrasă în siguranţă, conştientă şi a fost preluată de echipajului SAJ.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Incidentul a avut loc în localitatea dâmboviţeană Mătăsaru. Apelul la 112 anunţa că o persoană a fost prinsă sub un utilaj, iar echipele de salvare au găsit, la locul indicat, un bărbat prins sub o macara. 
 
”Se desfăşoară operaţiuni pentru descarcerarea persoanei de sub utilaj. Persoana este conştientă şi cooperează cu echipajele de intervenţie”; transmite ISU Dâmboviţa.
 
Acolo acţionează Detaşamentul Găeşti cu o autospecială şi o ambulanţă SMURD, Detaşamentul Titu cu autospecială de descarcerare şi Detaşamentul Târgovişte cu o autospecială de descarcerare. Totodată, a fost solicitat elicopterul SMURD.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.