Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă după amiază, la o hală în care era depozitate vopseluri, în localitatea Ciocăneşti. Autorităţile au emis mesaj RO-Alert prin care avertizează populaţia cu privire la degajările intense de fum. Primele date arată că în urma evenimentului nu sunt victime. ISU Dâmboviţa a anunţat că incendiul a fost lichidat şi se lucrează pentru înlăturarea efectelor negative.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 

UPDATE – ISU Dâmboviţa anunţă că incendiul de la hala din comuna Ciocăneşti a fost lichidat, iar la ora transmiterii acestei ştiri se lucrează pentru înlăturarea efectelor negative. 
 
”Eforturile pompierilor s-au concentrat pe limitarea răspândirii focului şi protejarea zonelor învecinate. În urma recunoaşterilor efectuate, au fost identificate recipiente cu vopsea şi diluant în interiorul halei. La faţa locului au acţionat 7 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, dintre care 2 autospeciale de la ISU BIF, două ambulanţe SMURD de la ISU Dâmboviţa, o ambulantă de la  Serviciul de Ambulanţă Judeţean Dâmboviţa, cât şi echipaje de la IJJ Dâmboviţa şi IPJ Dâmboviţa”, a transmis ISU Dâmboviţa. 
 
Conform sursei citate, în urma evenimentului nu s-au înregistrat victime.
 
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit ISU Dâmboviţa, patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o autospecială pentru intervenţie şi salvare de la înălţime şi o ambulanţă SMURD intervin, sâmbătă, în localitatea Ciocăneşti, unde un incendiu puternic a cuprins o hală. 
„La sosirea echipajelor de intervenţie acestea au constatat faptul că incendiul se manifestă generalizat, cu degajări mari de fum”, transmit oficialii ISU, care precizează că primele date arată că în urma incendiului nu sunt victime.
În hala care este amplasată în zona centrală localităţii erau depozitate recipiente cu vopseluri, au precizat pentru News.ro oficiali ai instituţiei. Din cauza fumului dens, populaţia a fost avertizată prin mesaj RO-Alert.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.