Specialişti din cadru SRI şi poliţişti din Dâmboviţa intervin, sâmbătă seară, la gara din municipiul Târgovişte, după ce un apel la centrala Poliţiei Dâmboviţa anunţa că un dispozitiv exploziv a fost amplasat în incinta gării. Verificările sunt în desfăşurare, la ora transmiterii acestei ştiri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Verificările făcute timp de aproximativ două ore la gara din Târgovişte arată că a fost vorba despre o alarmă falsă, au declarat, pentru News.ro, reprezentanţi ai poliţiei judeţene Dâmboviţa.
ŞTIREA INIŢIALĂ - „La data de 1 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că în gara din municipiul Târgovişte este o bombă”; transmite IPJ Dâmboviţa. 
 

VIDEO - Facebook / Marius Buga

La faţa locului s-au deplasat reprezentanţi ai Serviciului Român de Informaţii şi poliţişti, care au izolat zona şi fac verificări. 
Reprezentanţi ai instituţiei au declarat pentru News.ro că apelul a fost primit în jurul orei 18:30, prin centrala telefonică a Poliţiei judeţene.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.