Patru persoane, inclusiv un copil de 3 ani, au fost rănite, în urma unui accident produs duminică pe DN 11, în localitatea Oituz, din judeţul Covasna, fiind activat Planul roşu de intervenţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 
UPDATE - Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră a fost reluată pe DN 11, în zona localităţii Oituz, judeţul Covasna, unde s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 3 autoturisme şi un microbuz de transport persoane.
 
În urma impactului au rezultat în final 2 victime (mamă şi minor de 3 ani), care au fost transportate la spital.
 
UPDATE – Un copil de trei ani şi o femeie, victime ale accidentului rutier produs pe DN 11, în localitatea Oituz, au fost transportaţi la spital. Alte două persoane evaluate medical la locul accidentului nu au avut nevoie de investigaţii medicale suplimentare.
 
În accident au fost implicate, în total 13 persoane, între care doi copii: unul de trei ani, celălalt de opt ani, informează ISU Covasna.
 
Planul roşu de intervenţie a fost dezactivat.

UPDATE - Purtătorul de cuvânt al ISU Covasna, Marian Rechiţean, a declarat pentru News.ro că 14 persoane sunt implicate în accident. 

Având în vedere numărul mare de persoane implicate, autorităţile au activat Planul roşu de intervenţie, începând cu ora 10:55. 
Primele date de la locul evenimentului arată că patru persoane au nevoie de îngrijiri medicale. Acestea sunt conştiente şi primesc primul ajutor la faţa locului. 
La locul accidentului au fost trimise trei ambulanţe SMURD, una de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean, două autospeciale pentru transport victime multiple un echipaj de descarcerare şi o autospecială de stingere.

ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Pe DN 11, în zona localităţii Oituz, judeţul Covasna, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 3 autoturisme şi un microbuz de transport persoane”, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

În urma impactului au au fost rănite patru persoane, inclusiv un copil de 3 ani.

A fost activat Planul Roşu de Intervenţie.

Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers.

UPDATE

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.