Un incendiu de vegetaţie a izbucnit, marţi seară, în apropiere de Penitenciarul Poarta Albă, în judeţul Constanţa, pompierii intervenind cu mai multe autospeciale pentru stingerea flăcărilor, dar şi pentru a împiedica extinderea acestora. Flăcările au fost stinse de pompieri, incendiul afectând 50 de hectare de teren cu vegetaţie uscată şi trei clădiri scoase din uz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

UPDATE - Incendiul a fost lichidat în noaptea de marţi spre miercuri.

Flăcările au distrus vegetaţie uscată şi lăstăriş, pe o suprafaţă de 50 de hectare, şi au fost afectate 3 clădiri nefolosite, care aparţin de Penitenciarul Poarta Albă.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit ISU Constanţa, un incendiu de vegetaţie uscată a izbucnit la Poarta Albă, pe un teren cu mărăciniş, lăstăriş şi viţă de vie.

Acolo intervin cinci autospeciale de stingere şi se lucrează şi pentru limitarea flăcărilor, pentru a nu ajunge într-o zonă unde sunt barăci şi nici la spitalul penitenciarului.

În partea dinspre Penitenciarul Poarta Alba s-a reuşit limitarea incendiului, la aproximativ 200 de metri distanţă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.