O explozie urmată de un incendiu a avut loc sâmbătă după amiază, la un iaht aflat în Portul Tomis din municipiul Constanţa, la faţa locului deplasându-se mai multe echipaje de pompieri. Incendiul a fost stins după o oră, trei ambaracţiuni fiind afectate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
 
UPDATE - Pompierii au reuşit să stingă incendiul după aproximativ o oră. Flăcările au afectat trei ambarcaţiuni, una dintre acestea fiind distrusă în totalitate.
Cel mai probabil explozia a fost cauzată de un scurtcircuit la bateria iahtului, focul extinzându-se apoi şi la alte ambacaţiuni aflate în apropiere.
Nu au fost înregistrate victime în urma acestui eveniment, au precizat reprezentanţii ISU Dobrogea.
 
- Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină sâmbătă după amiază, în urma unei explozii urmate de un incendiu la un iaht aflat în Portul Tomis din Constanţa. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de stingere din cadrul Detaşamentului “Fripis”, ambarcaţiunea SAR cu tun de apă şi un echipaj SMURD.
La ora transmiterii acestei ştiri, pompierii acţionează pentru stingerea incendiului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.