Un bărbat a murit, joi, după ce a căzut într-un bazin de combustibil dintr-o benzinărie dezafectată din judeţul Constanţa, iar unui pompier i s-a făcut rău în timpul intervenţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a transmis, joi, că victima este un bărbat de 30 de ani care făcea lucrări de igienizare la acea benzinărie dezafectată. 
 
“Poliţiştii au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că unei persoane i s-ar fi făcut rău, în timp ce efectua lucrări de întreţinere la o benzinărie. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat, de 30 de ani, care ar fi executat lucrări de igienizare/curăţare la o staţie peco dezafectată din localitatea Agigea (zona podului de la Ro-Ro)”, a transmis IPJ Constanţa.
 
Sursa citată menţionează că bărbatul nu avea un contract pentru lucrarea respectivă. 
 
“Din primele informaţii, se pare că bărbatul în cauză s-ar fi aflat în interiorul unui bazin cu deşeuri petroliere, executând lucrările în timpul liber, în baza unei înţelegeri verbale cu administratorul societăţii comerciale, şi nu în cadrul unui contract de prestări servicii”, au precizat poliţiştii.
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, Răzvan Parconie, a declarat că la locul solicitării s-au deplasat mai multe echipaje de intervenţie şi elicopterul SMURD. 
 
“Joi, în jurul orei 12, prin apel unic de urgenţă 112 am fost solicitaţi să intervenim la un peco dezafectat de la intrarea în localitatea Eforie Nord, unde într-un bazin de combustibil era căzută o persoană. La faţa locului au fost alocate două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, un echipaj de descarcerare, două echipaje SMURD B, elicopterul SMURD şi un echipaj SAJ. La faţa locului persoana a fost scoasă din bazin, dar fiind în stop cardiorespirator au început manevrele de resuscitare, ulterior a fost declarată decedată”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU.
 
El a precizat că unui pompier i s-a făcut rău în timpul intervenţiei. Acesta a primit îngrijiri de la echipajele medicale aflate la faţa locului, după care a fost dus la Spitalul Judeţean Constanţa,  conştient, pentru alte investigaţii.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.