Un accident în care au fost implicate un TIR şi un microbuz de persoane a avut loc luni dimineaţă, în judeţul Constanţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE -Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa au afirmat că numărul persoanelor transportate la spital în urma acestui accident rutier a ajuns la şapte. Persoanele rănite sunt bărbaţi cu vârste cuprinse între 30 şi 54 de ani, care au suferit diverse traumatisME în urma impactului.
UPDATE - Pompierii au anunţat că în urma accidentului trei persoane au fost preluate de echipajele medicale şi transportate la spital pentru investigaţii de specialitate.
ŞTIREA INIŢIALĂ - Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au anunţat că pompierii au fost sesizaţi luni, în legătură cu producerea unui accident rutier între un TIR şi un microbuz în care se aflau opt persoane. 
La faţa locului s-au deplasat o autospecială cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD. 
Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean au precizat că evenimentul rutier s-a produs la ieşirea din Crucea spre Gălbiori, iar la locul accidentului intervine şi un echipaj de ambulanţă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.