O conductă subterană pentru transportul apei s-a avariat, într-un cartier din Cluj-Napoca, iar mai multe subsoluri au fost inundate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ISU Cluj anunţă că echipajele de la faţa locului au fost suplimentate. 

”Deversarea apei a fost oprită de către compania de apă. Pompierii acţionează pentru evacuarea apei din cinci subsoluri, cu o adâncime de aproximativ 40 cm”, au precizat pompierii. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Pompierii din cadrul Detaşamentului 2 Cluj-Napoca intervin în aceste momente ca urmare a mai multor solicitări pentru evacuarea apei acumulate în mai subsoluri, pe strada Gl. Eremia Grigorescu din municipiul Cluj-Napoca”, anunţă, miercuri, ISU Cluj.

Sursa citată a precizat că acumulările de apă s-au produs după ce o conductă subterană pentru transportul apei s-a avariat.

”În aceste momente acţionează două autospeciale cu motopompe pentru evaluarea situaţiei şi extragerea apei din subsoluri, precum şi echipaje ale Companiei de Apă”, a mai transmis sursa citată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.