Mai multe ambulanţe SMURD şi autospeciale de la ISU Cluj intervin joi dimineaţă, în localitatea Apahida, în urma unui anunţ conform căruia tavanul unui imobil s-a prăbuşit peste mai mulţi muncitori. Patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 35 şi 45 de ani au fost transportaţi la spital, doi dintre ei fiind în stare mai gravă. În acest caz a fost deschis dosar penal pentru neluarea şi nerespectarea măsurilor de sănătate şi securitate în muncă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - ”La data de 22 iunie a.c., în jurul orei 09.05, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că la un imobil situat pe strada Libertăţii, din localitatea Apahida, 4 muncitori au fost răniţi după ce tavanul clădirii ar fi căzut peste ei. La faţa locului, poliţiştii au constatat că este despre 4 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 35 şi 45 de ani, care efectuau lucrări de reabilitare a imobilului, moment în care tavanul şi acoperişul clădirii s-a prăbuşit peste ei. Bărbaţii au fost preluaţi, în stare de conştienţă, de echipajele medicale şi au fost transportaţi la spital pentru mai multe investigaţii. Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul, în cadrul unui dosar penal ce vizează infracţiunile de neluarea şi nerespectarea măsurilor de sănătate şi securitate în muncă”, a anunţat IPJ Cluj.
UPDATE - Toţi cei patru bărbaţi surprinşi de prăbuşirea tavanului vor fi duşi la spital. Potrivit ISU, primele evaluări arată că doi dintre ei au suferit traumatisme mai grave şi au fost scoşi de către pompieri de sub dărâmături.
UPDATE - ISU Cluj anunţă că patru bărbaţi au fost scoşi de sub dărâmături. Aceştia sunt conştienţi şi primesc la faţa locului îngrijiri de la echipajele medicale de la SMURD şi Serviciul de Ambulanţă.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit ISU Cluj, tavanul unui imobil aflat în lucrări de renovare, situat pe strada Libertăţii din Apahida, s-a prăbuşit joi peste mai mulţi muncitori, arată primele date de la locul incidentului.
 
La faţa locului intervin pompierii de la Detaşamentul 1 Cluj Napoca, patru ambulanţe SMURD şi trei autospeciale au fost trimise pentru a gestiona intervenţia.
La ora transmiterii acestei ştiri nu se cunoaşte numărul răniţilor şi nici starea acestora.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.