O cisternă care transportă etanol s-a răsturnat după ce s-a ciocnit cu un autoturism, sâmbătă dimineaţă, pe DN 7, în zona localităţii Zamfireşti, judeţul Argeş. Pompierii au transmis că sunt scurgeri din cisternă. Circulaţia rutieră este blocată complet, valorile de trafic fiind ridicate. Centrul Infotrafic prezintă rutele ocolitoare, în condiţiile în care circulaţia va rămâne blocată timp de câteva ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că traficul rutier va rămâne blocat câteva ore pe DN 7, în zona localităţii Zamfireşti, judeţul Argeş, acolo unde o cisternă încărcată cu etanol s-a răsturnat în urma unui impact cu un autoturism. Din acesta s-a scurs etanol pe carosabil şi există pericol de incendiu.

Ca urmare, traficul autovehiculelor este direcţionat pe următoarele rute ocolitoare:

a) Pe sensul Vâlcea-Argeş:

1. - DN 73C – Goleşti – Piatra – Curtea de Argeş – Piteşti;

2. - DJ 678A – DN 73C – Curtea de Argeş – Piteşti.

b) Pe sensul Argeş – Vâlcea:

1. Bascov – DN 7C – Curtea de Argeş – DN 73C – Tigveni - DJ 678A - DN 7 Vărzaru;

2. Bascov – DN 7C - Curtea de Argeş – DN 73C – Tigveni – DN 7 Blidari.

UPDATE - Potrivit ISU Argeş, la locul accidentului este aşteptată o altă cisternă pentru a prelua încărcătura celei răsturnate. Ulterior, aceasta din urmă va fi repusă pe roţi.

UPDATE - ”În urma incidentului, cisterna s-a răsturnat şi prezintă scurgeri pe la un racord, după prima evaluare”, a transmis ISU Argeş.

Pompierii nu au identificat victime.
 
FOTO: ISU Argeş
FOTO: ISU Argeş
 
Potrivit sursei citate, intervin pompierii de la Detaşamentul Piteşti cu două autospeciale de stingere ale incendiilor, o autospecială de descarcerare, un camion cu un container multirosc, o autospecială CBRN şi o ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit IPJ Argeş, pe DN 7, la Zamfireşti, limita cu Cotmeana, o cisternă cu etanol s-a răsturnat în urma unui impact cu un autoturism. 

Acolo intervin pompierii de la Detaşamentul Piteşti cu o autospecială de stingere,  o autospecială de descarcerare,  o autospecială CBRN şi o ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române anunţă că nu s-au înregistrat victime.

Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers, iar valorile de trafic sunt ridicate. Se estimează reluarea circulaţiei în 60 de minute.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.