Circulaţia rutieră a fost blocată timp de peste două ore, luni dimineaţă, pe DN 7, în judeţul Vâlcea, din cauza unui accident rutier în urma căruia trei persoane şi-au pierdut viaţa. Două dintre cele trei victime ale accidentului erau cetăţeni pakistanezi, iar luni era ultima zi de valabilitate a vizelor de şedere pe teritoriul României. Cea de-a treia victimă, şoferul care pierdut controlul volanului, avea 32 de ani şi era din Cluj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE 10:44 - Două dintre victimele accidentului de pe Valea Oltului, cetăţeni străini. Vizele lor expirau marţi

Două dintre cele trei victime ale accidentului produs luni dimineaţă pe Valea Oltului erau cetăţeni pakistanezi, iar luni era ultima zi de valabilitate a vizelor de şedere pe teritoriul României. Cea de-a treia victimă, şoferul care pierdut controlul volanului, avea 32 de ani şi era din Cluj.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC

4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Cele două femei care şi-au pierdut viaţa în accidentul produs luni dimineaţă pe drumul naţional 7, unde o dubă a intrat în coliziune cu un TIR, aveau 21, respectiv 23 de ani şi erau cetăţeni pakistanezi, informează reprezentanţi ai Poliţiei Judeţene Vâlcea. Conform sursei citate, cele două femei aveau viză legală de şedere pe teritoriul României valabilă până luni.

Cea de-a treia persoană care şi-a pierdut viaţa în accident – şoferul – avea 32 de ani şi era din Cluj.

Traficul pe DN 7 Brezoi - Sibiu a fost blocat pe ambele sensuri, în zona localităţii Câineni, la kilometrul 232, în urma unui accident în care au fost implicate două autovehicule - un TIR şi o dubiţă.

Primele informaţii de la faţa locului arată că accidentul s-a produs după ce şoferul dubiţei a pierdut controlul volanului într-o curbă, în condiţii de ploaie torenţială şi a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit cuun TIR..

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vâlcea, în urma impactului şi-au pierdut viaţa şoferul dubei şi două tinere aflate cu el în autovehicul. La faţa locului au intervenit echipajele de descarcerare pentru scoaterea victimelor dintre fiarele contorsionate ale maşinii. primele informaţii furnizate de Infotrafic arătau că două persoane au murit, iar o alta a fost grav rănită.

În urma accidentului, circulaţia rutieră pe Valea Oltului a fost blocată pe ambele sensuri, iar în zonă s-au format coloane de maşini, neexistând rute ocolitoare.

Tot în Vâlcea, o femeie a fost lovită de un tren luni dimineaţă, în timp ce traversa calea ferată din cartierul Ostroveni din Râmnicu Vâlcea. Potrivt ourtătorului de cuvânt al Inspectoratrului pentru

Situaţii de Urgenţă Vlcea, Cătălin Popescu, fermeiase află în stare gravă, ea având un picior amputat. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.