Un accident rutier în care au fost implicate două microbuze şi un autoturism a avut loc, vineri, pe DN 6, în zona localităţii Teregova din judeţul Caraş-Severin. Autorităţile au activat Planul roşu de intervenţie. Zece persoane au primit îngrijiri medicale, iar unui copil aflat în stop cardio-respirator i s-au aplicat manevre de resuscitare, cu rezultat pozitiv. În accident au fost implicate 23 de persoane, şase fiind transportate la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Potrivit IGSU, bilanţul final al accidentului indică, din 23 de persoane implicate, zece răniţi, dintre care 5 minori
 
Şase dintre persoanele care au suferit leziuni au fost transportate la unităţile spitalicesti din Caransebeş şi Reşiţa, pentru îngrijiri medicale de specialitate. 
 
"Minorul aflat in stop cardio-respirator a raspuns manevrelor de resuscitare. Acesta a fost preluat de elicoperul SMURD si va fi transportat la UPU Reşiţa", a precizat IGSU.
 
Poliţia Judeţeană Caraş-Severin a transmis că din primele cercetări reiese că un microbuz condus de un bărbat în vârstă de 53 de ani, din judeţul Teleorman, care transporta 15 persoane, circula în direcţia Caransebeş, iar la intrare în localitatea Teregova, la km 419, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism 8+1 locuri, în care se aflau 7 persoane, condus de un bărbat de 38 de ani.
 
În urma impactului, a fost acroşat un alt treilea autoturism, condus de un bărbat de 38 de ani din judeţul Timiş, care circula în direcţia Orşova Caransebeş.
 
Cei trei conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.
 
Poliţiştii fac cercetarea la faţa locului în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.
 
UPDATE - Potrivit ISU Caraş-Severin, sunt 23 de persoane implicate în accident (un microbuz cu 5 persoane adulte, un autototurism cu 2 persoane adulte şi un microbuz cu 16 persoane - 13 minori şi 3 adulţi).
 
UPDATE - "La acest moment,10 dintre ocupanţii care au suferit leziuni primesc îngrijiri medicale din partea echipajelor de prim ajutor. Printre acestea se află un minor, în stop cardio-respirator, căruia i se aplică manevrele salvatoare de viaţă", a precizat Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).
 
 
Potrivit ISU Caraş-Severin, primele informaţii arată că în cele trei autovehicule se aflau, în total, aproximativ 25 de persoane.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit reprezentanţilor IPJ Caraş- Severin, două microbuze, fiecare cu 8 plus 1 locuri, dar şi un autoturism, au fost implicate în accident.
 
Evenimentul rutier a avut loc pe DN 6, între Orşova şi Caransebeş, la intrare în localitatea Teregova, în judeţul Caraş-Severin. 
 
Potrivit primelor informaţii, două persoane sunt încarcerate. 
 
A fost activat Planul roşu de intervenţie. Salvatorii intervin cu o autospecială de descarcerare, 2 autospeciale de transport personal şi victime multiple, 3 autospeciale SMURD, 1 elicopter SMURD şi 6 echipaje medicale SAJ.
 
Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri de deplasare, în zona în care a avut loc accidentul rutier.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.