Un băiat de 14 ani este a patra persoană decedată în accidentul din judeţul Caraş-Severin, produs între Cornea şi Domaşnea. El era pasager într-unul dintre TIR-ruile implicate în evenimentul rutier. De asemenea, în maşina implicată în accident se aflau trei tineri, iar şoferul avea doar 19 ani. Toţi trei ocupanţii maşinii au murit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”În timp ce un bărbat de 60 de ani conducea un autocamion pe DN 6, din direcţia Caransebeş spre Orşova, în afara localităţii Cornea, la km 402+100 metri, drum în aliniament, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus din contrasens de un tânăr de 19 ani, autoturismul fiind ulterior strivit între autocamion şi un TIR înmatriculat în Bulgaria, condus din direcţia Orşova spre Caransebeş, de un bărbat de 50 de ani. Din accident a rezultat decesul a 4 persoane, trei din autoturism şi un pasager din autocamion şi rănirea conducătorului autocamionului care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a transmis, luni seară, IPJ Caraş-Severin. 

Traficul rutier în zonă este în continuare restricţionat până la finalizarea cercetărilor.

ŞTIRE INIŢIALĂ: Potrivit reprezentanţilor IPJ Caraş-Severin, băiatul decedat în accidentul rutier de pe DN6 avea doar 14 ani şi se afla în cabina unui TIR. A decedat pe loc, în urma evenimentului rutier, iar şoferul autocamionului a fost grav rănit şi a fost dus de urgenţă la spital. 

În accident a fost implicat şi un autoturism în care se aflau trei tineri, şoferul avea doar 19 ani. Cu toţii au decedat în urma impactului. 

Unul dintre şoferii TIR-urilor implicate este cetăţean bulgar. ŞI El a ajuns la spital.  

Accidentul s-a produs, luni seară, pe DN 6, în judeţul Caraş-Severin, fiind implicate două TIR-uri şi un autoturism. Şoferul unuia dintre TIR-uri a fost găsit inconştient, fiind transportat la spital. De asemenea, echipeje de intervenţie au găsit, sub unul dintre TIR-uri, un minor. În total, patru persoane au decedat în acest accident. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.