Un accident rutier s-a produs, luni seară, pe DN 6, în judeţul Caraş-Severin, fiind implicate două TIR-uri şi un autoturism. Trei persoane din autoturism şi-au pierdut viaţa. Şoferul unuia dintre TIR-uri a fost găsit inconştient, fiind transportat la spital. De asemenea, echipeje de intervenţie au găsit, sub unul dintre TIR-uri, un minor, care nu se ştie deocamdată cum a ajuns acolo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”În urma accidentului, trei persoane au fost încarcerate in autoturism (decedate). Conducătorul unuia dintre TIR-uri a fost găsit inconştient, proiectat în afara acestuia. A fost preluat de un echipaj SAJ”, a transmis ISU Caraş-Severin.

Sursa citată a precizat că şoferul celui de-al doilea TIR este conştient, cooperant.

”De asemenea, a fost gasită o victima, posibil minor, prinsă sub unul dintre TIR-uri. Deocamdată, nu se ştie cum a ajuns acolo victima, iar poliţiştii nu au stabilit încă dinamica accidentului. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă, luni seară, producerea unui accident rutier pe DN 6, în judeţul Caraş-Severin.  

”La kilometrul 402+150 m, în afara localităţii Cornea, judeţul Caraş-Severin, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 2 TIR-uri şi un autoturism. În urma impactului a rezultat decesul a 3 persoane din autoturism”, a transmis Centrul Infotrafic.  

Sursa citată a precizat că circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.