Trei persoane, între care o fetiţă de aproape 3 ani, au murit, iar două au fost grav rănite într-un accident produs duminică după-amiază, pe DN 2 E 85, la Mihăileşti, în judeţul Buzău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În accident au fost implicate 3 autoturisme. Impactul dintre maşini a fost atât de puternic încât din ele au rămas doar mormane de fiare. Una dintre maşini a fost proiectată pe câmp.

Iniţial, în urma accidentului, au rezultat doi morţi şi trei răniţi grav, însă la scurt timp de la tragedie o fetiţă de aproape 3 ani a decedat.

La locul accidentului, traficul se desfăşoară alternativ pe un sens, însă din când în când poliţiştii mai decid să închidă şoseaua pentru cercetări. În zonă s-a format deja o coloană lungă de maşini, traficul pe DN 2 E 85, duminică seară fiind intens.

Conform cercetărilor de până acum, în timp ce conducea un autoturism pe DN2E85, în afara localităţii Limpeziş, din direcţia Bucureşti către Buzău, un bucureştean de 63 de ani a pătruns pe contrasens intrând în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bucureştean de 37 de ani. În urma impactului, a fost acroşat un al treilea autoturism, care circula din direcţia Buzău către Bucureşti, condus de un bucureştean de 42 de ani.

În urma accidentului, au murit şoferii 63, respectiv 37 de ani şi o fetiţă de aproape 3 ani (fiica bărbatului de 37 de ani). Au mai fost rănite două persoane, respectiv o femeie din Bucureşti de 64 de ani, pasager în primul autoturism şi o femeie din Bucureşti de 38 de ani, pasageră în a doua maşină.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.