Trei copii şi unchiul lor au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Buzău, miercuri dimineaţă, după ce în camera în care locuiau a izbucnit un incendiu puternic. Unul dintre copii, în vârstă de un an, a suferit arsuri pe circa 40 la sută din corp, bărbatul are arsuri la mâini, iar ceilalţi doi copii vor fi transportati la spital, posibil intoxicaţi cu monoxid de carbon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Salvatorii au găsit în locuinţă două  victime:  un copil în vârstă de un an cu arsuri gradele 1 şi 2 pe o suprafaţă a corpului de aproximativ 40% din primele estimări şi un bărbat cu arsuri la mâini de  gradul  unu. 

Alţi doi copii, de 2 şi 4 ani, au fost identificaţi ulterior de către pompieri.
La scurt timp după momentul izbucnirii incendiului, unchiul i-a dus în vecini, pentru a fi în siguranţă.
În acest moment aceştia sunt evaluaţi medical de către pompieri, iar apoi vor fi transportaţi la spital pentru consult de specialitate, fiind suspecţi de intoxicaţie cu monoxid de carbon.
Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este jocul copiilor cu focul.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Conform ISU Buzău, incendiul a izbucnit miercuri dimineaţă, la un imobil din localitatea Tăbărăşti, comuna Gălbinaşi. 

La faţa locului s-au deplasat trei autospeciale dintre care două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD.
Când au ajuns la locul indicat, pompierii au constatat că incendiul se manifestă într-o cameră de locuit pe o suprafaţă de aproximativ 20 mp.
Salvatorii au găsit în locuinţă două  victime:  un copil în vârstă de un an cu arsuri gradele 1 şi 2 pe o suprafaţă a corpului de aproximativ 40% din primele estimari şi un bărbat cu arsuri la mâini de  gradul  unu. 
La ora transmiterii ştirii,  ambulanta SMURD a transportă copilul la UPU Buzău, unde medicii vor încerca să-l salveze.
 
Focul este stins iar pompierii buzoieni încearcă să stabilească de la ce a pornit incendiul.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.