Doi soţi au murit într-un accident produs, sâmbătă, pe DN 2B, în judeţul Buzău, după ce maşina în care se aflau a intrat sub un TIR. Iniţial, femeia, grav rănită, a fost transportată la spital, însă acolo a decedat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - La spital, a murit şi tânăra care se afla în masina ce a intrat sub TIR.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Din primele date de la locul accidentului a reieşit că autoturismul condus pe direcţia Buzău către Brăila de un şofer în vârstă de 36 de ani, din Galaţi, s-a ciocnit de un TIR care circula înaintea sa şi la volanul căruia se afla un şofer de 59 de ani, din Prahova.

În urma impactului, maşina a rămas blocată efectiv sub TIR, iar cei doi soţi au rămas încarceraţi.

Accidentul s-a soldat cu decesul şoferului autoturismului şi rănirea pasagerei acestuia, o femeie în vârstă de 29 de ani, de asemenea din Galaţi.

Persoana rănită a fost preluată de ambulanţă şi transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Traficul pe DN 2B a fost blocat în urma accidentului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.