O femeie a decedat luni, după ce a fost stropită cu benzină şi incendiată în scara unui bloc din Capitală. Principalul suspect este nepotul victimei, el fiind prins de poliţişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Principalul suspect a fost prins de poliţişti, fiind dus la audieri, afirmă surse din anchetă. Bărbatul este nepotul victimei.
Aceleaşi surse afirmă că poliţiştii au ridicat imaginile susrprinse de camerele de supraveghere din scara blocului, imagini în care se vede cum un bărbat care are o canistră se ceartă cu victima, iar la un moment dat aruncă sprea ea combustibil, femeia încearcând să fugă. Femeia a alunecat şi a căzut, moment în care agresorul o loveşte de mai multe ori cu piciorul  în zona capului  şi apoi toarnă pe ea lichid din canistră, şi îi dă foc, femeia fiind cuprinsă de flăcări.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - ”La data de 06 noiembrie 2023, în jurul orei 08.30, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 20 Poliţie, a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că în scara unui bloc din Sectorul 6, o femeie ar fi fost stropită cu benzină şi i s-ar fi dat foc. În urma deplasării la faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă. Totodată, aceştia au procedat la stingerea focului cu extinctoarele din dotare până la sosirea pompierilor”, anunţă Poliţia Capitalei.
 
La faţa locului s-au deplasat pompieri, care au lichidat incendiul, dar şi un echipaj SMURD care a constatat decesul victimei. 
 
”În vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti împreună cu Serviciul Omoruri. Trupul neînsufleţit va fi transportat la INML, în vederea efectuării necropsiei”, precizează poliţiştii.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.