Un bărbat care atingea femeile în zonele intime, într-o staţie de tramvai din zona Mihail Sebastian, a fost prins în flagrant de jandarmi, care l-au legitimat şi l-au predat poliţiştilor, pentru cercetări. Suspectul ar fi avut acelaşi comportament de mai multe ori. Poliţiştii din Bucureşti îl cercetează pe bărbat pentru agresiune sexuală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
UPDATE - Potrivit Poliţiei Capitalei, poliţişti de la Secţia 18 au declanşat cercetările fată de un bărbat, în vârstă de 39 de ani, bănuit de agresiune sexuală.
 
”În dimineaţa de 21 septembrie 2023, în jurul orei 08.30, un echipaj din cadrul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a prins în flagrant, un bărbat, în vârstă de 39 de ani, imediat după ce ar fi agresat sexual o femeie, în timp ce se aflau într-o staţie de tramvai, din Sectorul 5. Cazul a fost preluat de poliţişti din cadrul Secţiei 18 Poliţie, cercetările fiind continuate, din oficiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală”, a arătat sursa citată.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - ”În această dimineaţă, într-o staţie de tramvai din zona Mihail Sebastian, jandarmii s-au confruntat cu o situaţie de mare impact asupra siguranţei publice: un bărbat atingea femeile în zonele intime şi încerca sa dispară urcând în mijloacele de transport. Urmărit pentru a fi surprins în flagrant, bărbatul a avut acelaşi comportament şi în tramvai, motiv pentru care a fost reţinut de jandarmi şi legitimat”, a anunţat, joi, Jandarmeria Bucureşti.
 
Potrivit sursei citate, în timpul procedurii, s-a prezentat un angajat al Societăţii de Transport Bucureşti care a confirmat că bărbatul a mai fost surprins având acelaşi comportament faţă de femei.
 
Astfel, au fost întocmite actele necesare sesizării organelor de urmărire penală, iar bărbatul a fost predat poliţiştilor, în vederea continuării cercetărilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.