Un incendiu puternic a izbucnit, vineri seară, într-un bloc de garsoniere din Braşov, 50 de persoane fiind evacuate din cauza flăcărilor care se manifestau violent la etajul al patrulea al imobilului. Echipajele de intervenţie au găsit la locul incendiului o persoană carbonizată, fiind vorba despre un bărbat de 84 de ani. Poliţiştii fac cercetări pentru ucidere din culpă şi distrugere din culpă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - "În jurul orei 18.25, Secţia 5 Poliţie Braşov a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că la nivelul unui imobil din municipiul Braşov se desfăşoară un incendiu. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Braşov şi pompieri, cei din urmă lichidând incendiul. O persoană de sex masculin, identificată ca fiind un bărbat, în vârstă de 84 ani, a fost găsită decedată în interiorul imobilului", a transmis Poliţia Judeţeană Braşov.
 
În cauză, poliţiştii fac cercetări în cadrul unui dosar penal pentru "ucidere din culpă" şi "distrugere din culpă", instrumentat sub coordonarea unităţii de parchet competente, în care se va propune soluţie legală la finalizarea cercetărilor.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit reprezentanţilor ISU Braşov, incendiul a izbucnit într-o cameră de la etajul al patrulea al unui bloc de garsoniere de pe Aleea Violetelor, din municipiul Braşov. Acolo au ajuns 4 autospeciale de stins incendii cu apă şi spumă, 2 autoscări mecanice şi 2 echipaje SMURD.
 
La sosirea echipajelor de la ISU Braşov, pompierii au constatat că incendiul se manifesta violent. În încăpere a fost descoperit trupul carbonizat al unei persoane.
 
Alţi 50 de locatari au fost evacuaţi. În urma incendiului nicio altă persoană nu a suferit arsuri sau intoxicaţii, la ora transmiterii acestei ştiri incendiul a fost localizat şi se lucrează la lichidarea acestuia.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.