Opt persoane au fost rănite, marţi, după ce două maşini s-au ciocnit pe DN 1, între Perşani şi Vlădeni din judeţul Braşov.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”La faţa locului au fost direcţionate echipaje de intervenţie care vor efectua cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările producerii accidentului rutier. Traficul rutier este blocat la acest moment, urmând a se relua după finalizarea activităţilor de cercetare şi îndepărtarea autovehiculelor avariate”, a transmis IPJ Braşov. 

UPDATE: ISU Braşov a precizat că, în urma accidentului, au rezultat 8 victime, dintre care 3 copii.

”Se intervine pentru acordarea asistentei medicale. Toate victimele sunt conştiente”, a transmis ISU Braşov

ŞTIRE INIŢIALĂ: ISU Braşov intervine, marţi, la un accident rutier produs pe DN 1, fiind implicate două autoturisme. Accidentul a avut loc între localitatile Perşani şi Vlădeni.

”Din primele informatii primite, în urma accidentului au rezultat 6 victime, dintre care 2 posibil încarcerate. La fata locului se deplasează 3 echipaje SMURD, elicopterul SMURD, o ambulantă SAJ, 2 echipaje pentru descarcerare, o autospecială de stingere”, a mai transmis ISU Braşov.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.