Un microbuz în care se aflau opt persoane s-a răsturnat într-un şanţ duminică seară pe marginea unui drum naţional din judeţul Braşov. Cei şase copii aflaţi în mocrobuz, care au vârste cuprinse între 13 si 16 ani, vor fi transportaţi la Spitalul de Pediatrie Braşov pentru investigaţii medicale suplimentare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE  - Cei şase copii care au vârste cuprinse între 13 si 16 ani, vor fi transportaţi la Spitalul de Pediatrie Braşov pentru investigaţii medicale suplimentare, informează ISU Braşov.
 
Conform sursei citate, cei doi adulţi au refuzat transportul la spital.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ: Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgentă Braşov, accidentul a avut loc pe drumul naţional 11, între localităţile Hărman şi Lunca Câlniciului, unde un microbuz în care se aflau doi adulţi şi şase copii, s-a răsturnat într-un şanţ. 
 
Ajunşi la locul accidentului, salvatorii au găsit toate cele opt persoane conştiente, începând evaluarea medicală la faţa locului.
 
La locul accidentului intervin patru ambulanţe de la SMURD şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă, dar şi o autospecială pentru transportul victimelor multiple.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.