Pompieri şi scafandri din Braşov au intervenit, duminică, pentru a scoate trupul unei persoane din Lacul Noua, acesta fiind găsit sub stratul de gheaţă format. Primele informaţii indică faptul că persoana respectivă se afla în apă de mai mult timp. Poliţia a anunţat că este vorba de o femeie de 66 de ani, din municipiul Braşov.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Intervenim pentru scoaterea unei persoane din Lacul Noua. Au intervenit scafandri pentru aducerea corpului la mal. Nu a fost nevoie ca aceştia să se scufunde deoarece apa nu era adâncă în zona aceea", au transmis reprezentanţii ISU Braşov.

Acolo s-a aflat şi un echipaj SMURD, dar victima era decedată, fiind cel mai probabil în apă de mai multă vreme, deoarece a fost găsită sub stratul de gheaţă format.

Potrivit Poliţiei Judeţene Braşov, acolo se află şi poliţişti ai Secţiei 4 Poliţie Braşov, care asigură zona.

"Persoana în cauză a fost identificată ca fiind o femeie, în vârstă de 66 ani, din municipiul Braşov. Cadavrul a fost preluat şi transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Braşov pentru efectuarea autopsiei şi stabilirii cauzei reale a decesului", a transmis ulterior Poliţia Judeţeană Braşov.
 
Poliţişti continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unităţii de parchet competente, în care se va propune soluţie legală la finalizarea anchetei.
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.