Un elicopter SMURD a fost solicitat să intervină, miercuri după-amiază, pentru recuperarea unei turiste care s-a accidentat în timp ce se afla în Munţii Piatra Craiului. Femeia a fost preluată cu ajutorul unui troliu şi predătă echipajului medical.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: ”Persoana a fost coborâtă cu elicopterul SMURD la baza muntelui, de unde a fost preluată de o Ambulanţă din cadrul Serviciului de Ambulanţă Braşov în vederea transportului la UPU - Spitalul Judeţean Braşov pentru investigaţii suplimentare”, a transmis ISU Braşov. 
 
Sursa citată a precizat că femeia prezintă politraumatisme, este conştientă, stabilă hemodinamic şi respirator.
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: Potrivit datelor furnizate de ISU Braşov, femeia în vârstă de 43 de ani s-a accidentat în zona vârfului Ţimbalul, un loc greu accesibil. Pentru extragerea victimei a fost solicitat un elicopter SMURD.
 
Femeia va fi pusă pe o targă şi scoasă prin troliere. Ea va fi dusă în oraşul Zărneşti, unde va fi predată unui echipaj medical.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.