Un elicopter SMURD a fost solicitat să intervină, miercuri după-amiază, pentru recuperarea unei turiste care s-a accidentat în timp ce se afla în Munţii Piatra Craiului. Femeia a fost preluată cu ajutorul unui troliu şi predătă echipajului medical.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: ”Persoana a fost coborâtă cu elicopterul SMURD la baza muntelui, de unde a fost preluată de o Ambulanţă din cadrul Serviciului de Ambulanţă Braşov în vederea transportului la UPU - Spitalul Judeţean Braşov pentru investigaţii suplimentare”, a transmis ISU Braşov. 
 
Sursa citată a precizat că femeia prezintă politraumatisme, este conştientă, stabilă hemodinamic şi respirator.
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: Potrivit datelor furnizate de ISU Braşov, femeia în vârstă de 43 de ani s-a accidentat în zona vârfului Ţimbalul, un loc greu accesibil. Pentru extragerea victimei a fost solicitat un elicopter SMURD.
 
Femeia va fi pusă pe o targă şi scoasă prin troliere. Ea va fi dusă în oraşul Zărneşti, unde va fi predată unui echipaj medical.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.