Un incendiu a cuprins, duminică seară, o pensiune din localitatea Râşnov, primele date de la faţa locului arată că întreaga construcţie formată din parter, două etaje şi mansardă a fost cuprinsă de flăcări. Potrivit ISU Braşov, pompierii intervin pentru stingerea flăcărilor, incendiul fiind localizat. Îm momentul izbucnirii incendiului în pensiune se aflau doi turişti care s-au autoevacuat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
UPDATE – ISU Braşov informează, la ora transmiterii acestei ştiri, că incendiul este localizat, iar pompierii  intervin în continuare pentru stingerea flăcărilor.
 
Conform sursei citate, în momentul izbucnirii incendiului în pensiune se aflau doi turişti care s-au autoevacuat.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, incendiul se manifestă cu ardere generalizată la întreaga construcţie formată din parter, două etaje şi mansardă pe o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi.
 
Pentru stingerea incendiului intervin pompierii cu o autocisternă, trei autospeciale de stingere , o autoscară.
 
La faţa locului au fost trimise de asemenea două echipaje SMURD. În sprijinul pompierilor profesionişti intervin şi cei de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Râşnov cu o autospecială de stingere si o autoscară.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.