Un incendiu puternic a cuprins, miercuri seară, acoperişul unui hotel din localitatea braşoveană Rupea. Patru autospeciale de pompieri intervin pentru stingerea incendiului, acolo fiind trimise alte două autospeciale din judeţul Mureş şi câte una de la serviciile voluntare pentru situaţii de urgenţă din Rupea, Racoş şi Hoghiz. O persoană a suferit un atac de panică şi primeşte îngrijiri de la paramedicii SMURD. Aproximativ 30 de persoane au ieşit singure din hotel.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
UPDATE - Potrivit ISU Braşov, aproximativ 30 de persoane s-au autoevacuat.
 
FOTO: ISU Braşov
FOTO: ISU Braşov
 
Pompierii intervin pentru stingerea incendiului atât din exteriorul hotelului, cu autospecialele de salvare la înălţime, cât şi din interiorul construcţiei.
 
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Un incendiu puternic, cu degajare mare de fum, a izbucnit, miercuri, în partea superioară a unei unităţi turistice din localitatea Rupea, judeţul Braşov. 
 
Acolo au fost trimise, pe lângă maşinile de stingere, şi două autospeciale de salvare la înălţime. Patru echipaje de pompieri acţionează pentru stingerea focului ale cărui cauze nu se cunosc, deocamdată.
 
"La faţa locului se mai deplasează 2 autospeciale cu apă şi spumă de la ISU Mureş şi 3 autospeciale de intervenţie aparţinând serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă ale localităţilor Rupea, Racoş, Hoghiz. Din informatiile pe care le deţinem până în acest moment o singură persoană a suferit un atac de panică şi este asistată medical la faţa locului de către paramedicii SMURD", a transmis ISU Braşov.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.