Un bărbat a murit şi alte cinci persoane au fost transportate la spital în urma unui accident produs, marţi dimineaţă, pe DN 1, în judeţul Braşov, fiind implicate trei autovehicule. Ulterior, a fost declarat decesul uneia dintre persoanele transportate la spital. Traficul a fost blocat între Beclean şi Dridif, timp de mai bine de trei ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, una dintre victime era inconştientă, în stop cardio-respirator, fiind transportată de ambulanţa SAJ la Spitalul Făgăraş. Această persoană nu a răspuns la manevrele de resuscitare, fiind declarat decesul.
 
FOTO: ISU Braşov
FOTO: ISU Braşov
 
Între timp, traficul a revenit la normal.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Accidentul a avut loc pe DN 1, la km 241, între localităţile Beclean şi Dridif din judeţul Braşov, fiind implicate 3 autovehicule.
 
"În urma impactului au rezultat 6 victime, 5 dintre acestea fiind transportate la spital. Pentru cea de-a 6-a persoană, respectiv unul dintre conducătorii auto, a fost declarat decesul de către cadrele medicale sosite la faţa locului", a anunţat Poliţia Judeţeană Braşov.
 
La testarea celorlalţi doi şoferi din punctul de vedere al prezenţei alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0. 
 
Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările producerii accidentului rutier. 
 
Traficul este blocat pe DN 1, iar circulaţia este deviată între localităţile Voila şi Făgăraş, prin DJ 103E şi DJ 104A.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.