Trei garnituri feroviare sunt blocate, joi după amiază, între localităţile Beclean pe Someş şi Sărăţel din judeţul Bistriţa Năsăud, unde vântul puternic a doborât un arbore care a căzut pe linia de înaltă tensiune care deserveşte calea ferată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - CFR SA a anunţat că traficul feroviar a fost întrerupt, joi după amiază, pe intervalele de staţii Măgheruş - Şintereag, Năsăud – Beclean, Ilva Mica - Ilva Mare, Silhoasa - Larion, Iacobeni - Argestru şi Câmpulung Est - Câmpulung Modovenesc, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. 
La ora transmiterii acestei ştiri, pe patru dintre aceste tronsoane de cale ferată este întreruptă alimentarea cu energie electrică a firului de contact, iar trenurile sunt oprite temporar în staţiile adiacente sau în linie curentă.
La ora 14.55 s-au repus sub tensiune segmentele Câmpulung Est - Câmpulung Moldovenesc şi  Ilva Mica – Silhoasa, iar trenul 1832 şi-a reluat deplasarea.„
ŞTIREA INIŢIALĂ - Calea ferată pe ruta Beclean pe Someş - Sărăţel blocată de un copac căzut pe firele de înaltă tensiune, în zona localităţii Şieu Odorhei”, anunţă, joi după amiază, ISU Bistriţa Năsăud. 
Reprezentanţii instituţiei precizează că, la ora transmiterii acestei ştiri, angajaţi ai CFR acţionează pentru eliberarea căii ferate . 
 
Conform ISU, sunt trei garnituri de tren blocate, iar în urma incidentului nu sunt înregistrate victime.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.