O deflagraţie s-a produs, luni seară, într-un utilaj feroviar care acţiona ca plug de deszăpezire într-o gară din Bistriţa Năsăud. Trei persoane au suferit arsuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: Trei persoane au fost surprinse de explozie, două dintre acestea având arsuri de gradele doi şi trei la faţă şi palme.
 
Conform ISU Bistriţa -Năsăud, cei doi au fost stabilizaţi şi vor fi duşi la spital. 
 
Al treilea bărbat are arsuri superficiale, a primit îngrijiri medicale la faţa locului, însă a refuzat transportul la spital.
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: Conform datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa Năsăud, explozia, care nu a fost urmată de incendiu, a avut loc la un mijloc folosit pentru încălzirea plugului staţionat în gara Lunca Ilvei.
 
Primele date de la faţa locului arată că o persoană a fost rănită, având arsuri pe faţă. 
 
La locul incidentului au fost trimise un echipaj al Serviciului de Ambulanţă şi echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bistriţa. 
 
Nu se cunoaşte, deocamdată, cauza deflagraţiei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.