Pompieri şi poliţişti din judeţul Bistriţa Năsăud au intervenit, sâmbătă seară, la o acţiune de căutare a unui copil în vârstă de aproximativ opt ani care a căzut în apele unui râu. Băiatul a fost scos în stop cardio-respirator. După 80 de minute de aplicare a protocolului de resuscitare, organismul băieţelului nu a răspuns manevrelor aplicate, echipajul de terapie intensiva mobila SMURD fiind nevoit sa declare decesul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Copilul a fost găsit şi scos din apa la aproximativ  patru minute după ajungerea echipajului de pompieri.  După aproximativ 80 de minute de aplicare a protocolului de resuscitare, organismul băieţelului nu a răspuns manevrelor aplicate, echipajul de terapie intensiva mobila SMURD fiind nevoit sa declare decesul, transmite ISU Bistriţa Năsăud.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Copilul în vârstă de aproximativ 8-9 ani se afla pe malul apei împreună cu alţi copii, când a căzut în apele râului Târlişua, pe raza localităţii cu acelaşi nume.
 
Pompieri, poliţişti s-au mobilizat pentru căutarea lui, fiind de asemenea operaţionalizat echipajul de scafandri. 
 
La ora transmiterii acestei ştiri băiatul a fost scos din apă, fiind în stop cardio-respirator şi i se fac manevre de resuscitare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.