Un microbuz cu 20 de pasageri şi un autoturism cu patru personae s-au ciocnit, vineri, în judeţul Bihor, toate persoanele fiind evaluate de medici. Din primele date, 14 persoane, între care 9 copii, au fost rănite. Doi pasageri din autoturism sunt în stare gravă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”În microbuz se aflau 18 copii şi 2 adulţi, dintre care 9 copii, aflaţi în cod verde medical şi şoferul microbuzului au fost asistaţi medical, urmând a fi transportaţi la spital”, a transmis ISU Bihor. 

Sursa citată a precizat că, din cele 4 persoane aflate în autoturism, două au suferit răni grave şi două au fost rănite uşor.

”După acordarea îngrijirilor care se impun tuturor celor 14 victime, echipajele medicale şi pompierii militari le vor transporta la spital”, a mai precizat sursacitată. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Pompierii militari bihoreni acţionează pentru salvarea victimelor unui accident rutier produs pe DN 76, pe raza localităţii Petrileni, eveniment în care sunt implicate 24 persoane aflate într-un un microbuz şi un autoturism”, a transmis, vineri, ISU Bihor.

Sursa citată a precizat că apelul a fost primit în dispeceratul ISU Bihor la ora 13.30, moment în care la faţa locului au fost mobilizate de urgenţă mai multe echipaje.

”Cele 20 de persoane care se aflau în microbuz şi 4 în autoturism sunt evaluate şi asistate medical în momentul de faţă. Din  primele informaţii, 14  persoane au suferit diferite răni”, a mai transmis sursa citată.

Situaţia este în dinamică, iar deocamdată nu s-au stabilit împrejurările producerii accidentului.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.