Trei percheziţii au loc joi dimineaţă la locuinţa lui Emil Marius Alecu, zis Bebino şi la alte două adrese, în legătură cu scandalul care a avut loc în urmă cu două săptămâni în zona Tei - Toboc din Capitală, în urma căruia două persoane, printre care şi Bebino, au fost rănite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - ”În continuarea urmăririi penale, în cauza privind comiterea a două infracţiuni de tentativă la omor, în baza autorizaţiilor emise de instanţă, au fost efectuate 3 percheziţii domiciliare, în Bucureşti, fiind identificate şi ridicate mai multe probe şi mijloace de probă”, a anunţat Poliţia Capitalei.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Surse din Poliţie au declarat pentru News.ro că una dintre percheziţii are loc la locuinţa lui Bebino, din gruparea Sportivilor, iar alte două au loc la gruparea adversă, în cartierul Tei.

În acest caz, două persoane, Emil Marius Alecu, zis Bebino, care a rănit grav un tânăr, şi Cezar Petcu, care l-a rănit pe Bebino, sunt cercetate pentru tentativă de omor.

Petcu se află în arest preventiv, în timp ce Emil Marius Alecu a fost plasat în arest preventiv, însă a contestat măsura, iar în prezent  se află în arest la domiciliu.

Emil Marius Alecu, zis Bebino i-ar fi cerut o sumă de bani lui Cezar Petcu, zis Joe, care a fost de acord să-i achite o parte din bani şi l-a chemat să-i facă plata, locul de întâlnire ales fiind unul public, în zona Tei - Toboc. Joe, fost boxer, insoţit de cîţiva prieteni, l-a aşteptat pe Bebino la locul de întâlnire. Imediat ce  Emil Marius Alecu, zis Bebino, insoţit de apropiaţi a sosit, a început bătaia, ajungându-se ca ambele tabere să facă uz de arme albe.

Un tânăr a fost rănit grav de Emil Marius Alecu, zis Bebino, care la rândul său a fost rănit cu sabia de  Cezar Petcu - Joe. Încercând să se apere, Bebino şi-a pierdut un deget. O a doua lovitură cu sabia a primit-o în spate. Ambele victime au ajuns de urgenţă la Spitalul Sf. Pantelimon. Cezar Petcu s-a predat lunea trecută la Poliţie, iar Bebino a fost reţinut imediat după externarea din spital.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.