Un bărbat a fost surprins sub un mal de pământ, miercuri după-amiază, în localitatea Bălileşti din judeţul Argeş. El a fost scos şi se încearcă resuscitarea, însă nu a răspuns manevrelor ăi a fost declarat decesul. Este al doilea astfel de accident produs în Argeş în ultimele 24 de ore după ce, marţi, un bărbat a fost salvat la limită după ce a fost prins sub pământ în timp ce lucra la o canalizare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Poliţia judeţeană Argeş anunţă că bărbatul prins sub un mal de pământ, miercuri, este muncitor şi participa la lucrări de canalizare în comuna Bălileşti. Acesta a fost declarat decedat.
„Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de echipajele de intervenţie, pentru bărbatul în cauză nu s-a mai putut face nimic, fiind declarat decesul. Din primele verificări, efectuate de poliţişti s-a stabilit că bărbatul, de 51 de ani, din Drăganu, lucra la societatea care efectua lucrări de canalizare, pe raza localităţii sus-amintite”, transmite.IPJ Argeş.
Pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut, au fost sesizaţi şi reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeş.
Poliţia precizează că va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpa, neluarea, respectiv de nerespectarea măsurilor legale de sănătate şi securitate în muncă.
ŞTIREA INIŢIALĂ - Intervenţia medicilor şi a pompierilor are loc, miercuri după amiază, în localitatea Bălilesti, în zona Valea Mare Bratia, unde un bărbat a fost surprins sub un mal de pământ. Bărbatul a fost scos se află în stop cardio-respirator şi se încearcă resuscitarea.
La faţa locului se află pompierii cu două autospeciale de intervenţie şi un echipaj SMURD,  un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean. 
Este al doilea astfel de accident produs în mai puţin de 24 de ore în judeţul Argeş. Marţi, un bărbat de 33 de ani a fost prins sub un mal de pământ în timp ce lucra la reţeaua de canalizare în localitatea Priboieni.
El a intrat în stop cardio-respirator şi a fost resuscitat, fiind apoi complet eliberat de sub pământ şi preluat de un echipaj medical pentru a fi dus la spital.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.