Un bărbat din Neamţ dat în urmărire naţională şi internaţională după ce a fost condamnat la 8 ani de închisoare pentru că a violat o fetiţă de 13 ani a fost prins la Roma. Mandatul de executare a pedepsei fusese emis în luna iunie a anului trecut. Deşi cercetat pentru viol în formă agravată, el a fost lăsat în arest la domiciliu şi i s-a permis, prin decizie a instanţei, să plece din arest la locul de muncă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Violatorul prins în Italia  este Nicolae Costan. El a fost condamnat în iunie 2023 de Judecătoria Piatra Neamţ. 
Datele publice existente pe portalul instanţelor de judecată arată că, deşi trimis în judecată pentru viol în formă agravată,  victima fiind o fetiţă de 13 ani, bărbatul a fost trimis în arest la domiciliu, în anul 2021, prin decizie a Judecătoriei Piatra Neamţ.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - ”La data de 30 martie 2024, pe baza unei bune colaborări între poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ - Serviciul de Investigaţii Criminale, Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională - Biroul Sirene România, Biroul Sirene Italia, Biroul Ataşatului de Afaceri Interne din cadrul Ambasadei României în Italia şi echipele din cadrul Comando Provinciale Carabinieri Roma, a fost prins, la Roma, un bărbat, de 38 ani, din Bodeştii de Jos, judeţul Neamţ”, anunţă IGPR.
 
Bărbatul era urmărit naţional şi internaţional, pentru săvârşirea unei infracţiuni de viol în forma agravată, victima fiind o fetiţă de 13 ani. 
 
Persoana urmărită a fost condamnată să execute o pedeapsă de 8 ani de închisoare, conform mandatului de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Piatra Neamţ.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.