Un bărbat din Jilava a fost prins, miercuri, când încerca să vândă o armă letală şi cartuşele aferente.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”La data de 20 martie a.c., poliţiştii oraşului Măgurele au fost sesizaţi de către un bărbat, cu privire la faptul că, în cursul zilei de astăzi, urmează să cumpere o armă letală şi muniţia aferentă acesteia, tranzacţie ce se va desfăşura la domiciliul vânzătorului, din comuna Jilava. În temeiul sesizării, poliţiştii din Măgurele au efectuat verificări, constatând faptul că, pe numele bărbatului, de 43 de ani, care ar fi urmat să vândă arma, au fost emise 2 mandate de executare a pedepsei închisorii”, a transmis, miercuri, IPJ Ilfov.

Sursa citată a precizat că poliţiştii s-au deplasat la adresa respectivă, iar, în baza mandatelor de executare a pedepsei închisorii, au descins în imobil, context în care l-au depistat în flagrant delict pe bărbatul de 43 ani, în timp ce acesta oferea spre vânzare bărbatului de 42 de ani, o armă letală şi muniţia aferentă acesteia.

”Poliţiştii ilfoveni au pus în aplicare cele 2 mandate de executare a pedepsei închisorii, emise pe numele bărbatului în cauză, de către Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti la datele de 28.02.2024 şi 05.03.2024, pentru infracţiuni la regimul rutier”, a mai transmis sursa citată.

Arma letală şi cele 11 cartuşe au fost ridicate şi indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor.

”Cazul a fost preluat de către poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, care au deschis un dosar de urmărire penală, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, urmărirea penală fiind efectuată sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu”, a mai transmis Poliţia.


ŞTIRE INIŢIALĂ: Surse judiciare au declarat, miercuri, pentru News.ro, că un bărbat a fost prins în flagrant, la locuinţa sa din Jilava, în momentul în care încerca să vândă o armă şi cartuşele aferente.

Anchetatorii au fost sesizaţi de către persoana care urma să cumpere arma, care este o armă letală.

Bărbatul este recidivist, având pe numele său emis un mandat de executare a pedepesei cu înmchisoare.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.