Un bărbat şi fiul său, în vârstă de un an, au fost găsiţi spânzuraţi într-un apartament din Alba Iulia. Poliţiştii anchetează o posibilă crimă, urmată de o sinucidere. Bărbatul ar fi vrut să se răzbune pe mama copilului, care nu a vrut să se împace cu el. Femeia a suferit un şoc şi a fost dusă la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Alba: Bărbatul care şi-a spânzurat băiatul de un an şi apoi s-a sinucis a lăsat un mesaj pe o reţea de socializare cu puţin timp înainte de crimă

UPDATE - Principalul motiv al crimei urmate de sinucidere din cartierul Ampoi din Alba Iulia a avut drept cauză răzbunarea. 

Bărbatul găsit mort împreună de copilul său se despărţise de mama celui mic în urmă cu un an, iar femeia a refuzat să se împace cu el. Acesta ar fi motivul pentru care tânărul a decis să îşi omoare fiul, spun vecinii bărbatului. 
Tânărul locuia cu chirie de aproape doi ani, în apartamentul în care cei doi au fost găsiţi morţi, iar după despărţirea de partenera sa bărbatul a fost văzut foarte rar împreună cu copilul. 
La aflarea veştii, mama băieţelului a intrat în stare de şoc şi a fost dusă la spital. După ce a fost stabilizată, a mers la poliţie pentru a da declaraţii.

ŞTIREA INIŢIALĂ - În noaptea de 25/26 martie, în jurul orei 01:00, o femeie de 25 de ani, din Alba Iulia a sunat la 112, exprimându-şi îngrijorarea în legătură cu fiul său, în vârstă de un an, pe care-l lăsase în grija fostului său partener, un bărbat în vârstă de 27 de ani, din Alba Iulia, transmit poliţiştii, conform Alba24.ro.

Femeia şi bărbatul ar fi avut un schimb de mesaje, fără ca din acestea să rezulte, în mod explicit, faptul că viaţa minorului ar fi în pericol.

Potrivit informaţiilor obţinute de Alba24, bărbatul ar fi fost chiar tatăl copilului. 
Iniţial, bărbatul a răspuns la telefon şi a dat asigurări că fiul său este bine, exprimându-şi disponibilitatea de a demonstra acest lucru, însă a refuzat să comunice unde se află, iar ulterior nu a răspuns la telefon şi nici la uşa apartamentului în care locuia cu chirie.
În urma intervenţiei poliţiştilor, în apartament au fost găsiţi decedaţi, spânzuraţi, bărbatul şi copilul.

La faţa locului s-a deplasat o echipă de cercetare complexă, formată din poliţişti criminalişti şi de investigaţii criminale, pentru cercetarea la faţa locului, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment.

 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.