Trei persoane au murit, joi dimineaţă, după ce acoperişul unei construcţii cu destinaţia de fermă agricolă s-a prăbuşit peste ele, în judeţul Bacău. Incidentul a avut loc în comuna Stănişeşti, din judeţul Bacău, iar cele trei victime au fost scoase fără semne vitale de sub dărâmături, manevrele de resuscitare rămânând fără rezultat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Reprezentanţi ai Poliţiei judeţene Bacău au declarat că primele date arată că plafonul construcţiei s-a prăbuşit din cauza greutăţii porumbului depozitat. 
Victimele sunt trei bărbaţi de 47, 48, respectiv 57 de ani. 
În urma evenimentului, a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

Ţ

ŞTIREA INIŢIALĂ -  O persoană a sunat la 112, anunţând faptul că trei oameni au fost prinşi sub dărâmături, după ce planşeul unei ferme agricole s-a dărâmat. 
„La locul solicitării, s-au deplasat de urgenţă următoarele mijloace: o autospecială de stingere, o ambulanţă SMURD, o autospecială de descarcerare, containerul de căutare-salvare şi două ambulanţe SAJ. Ajunse în teren, echipajele operative au acţionat pentru extragerea persoanelor prinse sub dărâmături. Acestea au fost extrase succesiv, în stare inconştientă, fiind predate echipajelor medicale pentru efectuarea manevrelor de resuscitare”, transmite ISU Bacău.
Echipajele medicale au încercat resuscitarea celor trei victime, însă niciuna nu a răspuns manevrelor, în cele din urmă fiind declarat decesul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.