Un copil în vârstă de cinci a căzut, vineri, de la etajul al nouălea al unui bloc de locuinţe din Oneşti. Echipajele medicale l-au găsit în stop cardio-respirator iar ulterior, cadrele medicale au declarat decesul copilului. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău a deschis dosar penal vizând infracţiunea de ucidere din culpă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE – Cadrele medicale au declarat decesul copilului. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău a deschis dosar penal vizând infracţiunea de ucidere din culpă.

 

ŞTIREA INIŢIALĂ - Conform datelor furnizate de oficialii Poliţiei judeţene Bacău, incidentul s-a produs într-un bloc de locuinţe situat pe strada Aleea Parcului din Oneşti.

Din primele verificări se pare că minorul, în timp ce se afla în locuinţă cu mama sa, într-un moment de neatenţie, ar fi căzut de la pervazul geamului de la bucătărie”, informează IPJ Bacău.

La ora transmiterii acestei ştiri echipajele medicale trimise la faţa locului fac manevre de resuscitare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.