Un pescar aflat la pescuit pe malul unui lac din localitatea argeşeană Stolnici a scăpat nevătămat, la limită, după ce maşina în care dormea a ponit de pe mal către apă. Bărbatul s-a trezit din somn când a simţit că maşina se pune în mişcare şi a sărit din autoturism în timp ce acesta se îndrepta către lac. Informaţiile iniţiale furnizate de ISU indicau că în maşină erau două persoane, însă cealaltă persoană se afla într-o altă maşină.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, incidentul a avut loc duminică, în jurul orei 6:30. Pescarul dormea în maşină şi a atins din greşeală schimbătorul de viteze, autoturismul pornind la vale.
Bprbatul s-a trezit în timp ce maşina se îndrepta spre lac şi a reuşit să sară, salvându-se, apoi a cerut ajutor. 
Pompierii au intrat în apa care ajungea la plafonul autoturismului, au ancorat vehiculul, iar acesta a fost tras afară din lac cu ajutorul unul excavator.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.