Trei oameni au ajuns la spital, marţi după-amiază, după ce un tânăr a pierdut controlul volanului din cauza vitezei şi a intrat cu maşina pe terasa unui bar din localitatea Lunca Corbului din judeţul Argeş, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Argeş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş, Mădălina Bălănescu, a declarat că şoferul nu a adaptat viteza într-o curbă extrem de periculoasă şi a pierdut controlul volanului, intrând cu autoturismul în terasa unui bar aflat în curbă.

Reprezentantul Poliţiei a precizat că pe terasa barului se aflau mai multe persoane, iar trei dintre acestea au fost rănite.

În urma accidentului, Poliţia va întocmi dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, a adăugat sursa citată.

Reprezentanţi ai Serviciului de Ambulanţă Argeş spun că una dintre victimele rănite în accident este un bărbat cu handicap care a suferit o fractură de femur, fiind dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti.

O altă victimă - o femeie- a suferit, de asemenea, răni grave, având o fractură de bazin.

Cea de a treia victimă este tot un bărbat, iar starea sa este mai puţin gravă decât a celorlalţi doi. Imediat după impact, el a leşinat, iar la momentul care au ajuns echipajele de la Ambulanţă era conştient şi cooperant, medicii stabilind ca diagnostic "stare post-lipotimică".

Toate cele trei victime au fost preluate de ambulanţe şi duse la Spitalul Judeţean din Piteşti. La faţa locului au intervenit două ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Argeş şi una SMURD.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.