Un accident rutier fără victime produs duminică după-amiază pe DN7, în localitatea Bascov, din judeţul Argeş, s-a soldat cu avarierea unei ţevi de gaze, traficul în zonă fiind complet oprit, pentru a permite intervenţia pompierilor. Poliţia anunţă că circulaţia rutieră a fost reluată pe DN 7, dar valorile de trafic au crescut însă în urma evenimentului rutier, fiind formate coloane de autovehicule atât pe DN 7, cât si pe autostrada A 1 Bucureşti-Piteşti, la intrarea în localitatea Bascov.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

UPDATE - Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră a fost reluată pe DN 7, în localitatea Bascov, judeţul Argeş, unde s-a produs un accident rutier fără victime, în care au fost implicate 2 autoturisme, unul dintre acestea ricoşând într-o ţeavă de gaze. Valorile de trafic au crescut însă în urma evenimentului rutier, fiind formate coloane de autovehicule atât pe DN 7, cât si pe autostrada A 1 Bucureşti-Piteşti, la intrarea în localitatea Bascov.

ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Pe DN 7, localitatea Bascov, judeţul Argeş, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 2 autoturisme. Unul dintre acestea a fost proiectat într-o ţeavă de gaze, pe care a avariat-o”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Nu s-au înregistrat victime.

Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers, pentru intervenţia echipajelor de pompieri

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.