Un profesor de la Colegiul ”Ion C. Brătianu” din judeţul Argeş a fost arestat preventiv pentru agresiune sexuală, victima fiind o elevă a şcolii în care el predă ore de educaţie fizică. Ancheta a fost deschisă după ce copila, care nu a împlinit 14 ani, a mers acasă şi a povestit că profesorul a pipăit-o.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Potrivit unor surse locale, bărbatul este profesor la Colegiul Naţional ”Ion C. Brătianu” din Piteşti.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 7 martie a.c., bărbatul, având calitatea de cadru didactic, ar fi agresat sexual o minoră, elevă a unităţii şcolare, în timp ce se aflau în incinta unităţii de învăţământ. Pentru probarea aspectelor ce fac obiectul cercetării, poliţiştii au colaborat cu aparţinătorii minorei şi cu reprezentanţii unităţii de învăţământ. Astfel, la data de 18 martie a.c., bărbatul a fost condus la sediul Poliţiei, în baza unui mandat de aducere emis în cauză”, informează, marţi, oficialii Poliţiei judeţene Argeş.
 
Surse judiciare au declarat pentru News.ro că victima este elevă de gimnaziu şi are mai puţin de 14 ani. Ancheta în acest caz a fost deschisă în urma unei reclamaţii depuse de părinţii fetei care a mers la şcoală şi a povestit că profesorul de sport a pipăit-o. 
 
Poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Piteşti l-au reţinut iniţial pe profesorul în vârstă de 45 de ani, din Mărăcineni. Marţi, acesta a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti în faţa instanţei de judecată, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.