Un bărbat internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti a murit, duminică după amiază, după ce a căzut de la etajul al şaselea al unităţii medicale. Poliţia judeţeană Argeş anunţă că a deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a avut loc decesul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - ”Pacientul, cunoscut cu patologie cardiacă gravă, internat de o săptămână în Secţia de Cardiologie, prezenta o evoluţie cu ameliorarea simptomatologiei, urmând să fie externat zilele următoare. Pe parcursul internării nu a pus probleme deosebite, nu a prezentat agitaţie, nu era cunoscut cu afecţiuni psihiatrice. Acesta fusese internat, în repetate rânduri, în Secţia Cardiologie, pentru acutizări ale bolii de fond. Anchetatorii vor stabili cu exactitate circumstanţele în care s-a produs evenimentul.  Conducerea SJUP regretă tragicul incident şi transmite condoleanţe familiei îndoliate”, au transmis reprezentanţii spitalului.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - „În după-amiaza zilei de 21 august a.c., poliţiştii piteşteni au fost sesizaţi prin Serviciul Naţional Unic Apeluri de Urgenţă 112, de către un reprezentant al unei unităţi medicale, cu privire la faptul că o persoană care se afla internată la unitatea medicală ar fi căzut de la etajul 6 al clădirii”, informează, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş. 
Pacientul a decedat. Acesta avea 58 de ani şi era din localitatea Costeşti. El se afla internat în secţia de cardiologie a spitalului. 
Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc, în cauză urmând să fie întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.